یکی از امتیازات بزرگ تحصیل در آمریکا این است که آمریکا به حفظ کانون گرم خانواده اهمیت بسیار زیادی میدهد و خانواده دانشجویان بینالمللی میتوانند با ویزای همراه آمریکا، دانشجو را همراهی کنند. البته منظور از خانواده همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال است.
بدین ترتیب مهاجرت تحصیلی برای افراد متاهل بسیار آسانتر میشود و دیگر نگران خانواده خود در کشورشان نخواهند بود. با این حال دریافت این ویزا شرایط خاص خود را دارد و افرادی که میخواهند برای دریافت این ویزا اقدام کنند باید مراحل خاصی را طی کنند. ما در این مقاله سعی داریم تا شما را با ویزای همراه آمریکا و شرایط دریافت آن آشنا کنیم.
اگر قصد همراهی همسرتان را در مهاجرت تحصیلی دارید، این مقاله را حتما بخوانید.
Contents
ویزای همراه آمریکا و انواع آن
افرادی که قصد دارند برای مدتی در آمریکا برای کار یا تحصیل اقامت داشته باشند، میتوانند همسر و فرزندان خود را نیز با خود به آمریکا ببرند تا در مدت اقامت، تمامی اعضای خانواده در کنار هم باشند. برای اینکه خانواده فرد بتوانند او را همراهی کنند، باید ویزای همراه بگیرند.
ویزای همراه در حالت کلی دو نوع است.
۱- ویزای همراه F2
ویزای همراه F2 ویزایی است که به خانواده فردی که ویزای دانشجویی آمریکا را دارد، اعطا میشود، یعنی همسر قانونی و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال دانشجو میتوانند برای دریافت این ویزا اقدام کنند.
۲- ویزای همراه H4
ویزای H4 ویزایی است که به خانواده فردی که دارای ویزای کاری H است اعطا میشود. همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال فرد میتوانند با این ویزا او را در مدت اقامت در آمریکا همراهی کنند.
بیشتر بخوانید: تحصیل پولسازترین رشتهها در آمریکا
چه کسانی میتوانند برای دریافت ویزای F2 اقدام کنند؟
ویزای همراه آمریکا از نوع F2 به افرادی تعلق میگیرد که:
۱- همسر قانونی دانشجو باشند
۲- فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال باشند که زندگی مستقلی برای خود ندارند.
نکته:
این ویزا به پارتنر، شریک عاطفی یا نامزد فرد داده نمیشود.
مراحل درخواست ویزای همراه آمریکا – ویزای F2
برای درخواست ویزای همراه آمریکا، اول باید ویزای اصلی (ویزای F1) تایید شده باشد بعد از آن فرد میتواند برای ویزای همراه آمریکا اقدام کند. مراحل درخواست این ویزا عبارتاند از:
- تکمیل فرم I-20A-B
- ارسال درخواست به همراه فرم DS-160
- ارائه مدارک مورد نیاز برای ویزا (مدارک هویتی، پاسپورت معتبر و…)
- کپی از سند ازدواج و…
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای همراه آمریکا
افرادی که متقاضی دریافت ویزای همراه دانشجویی آمریکا هستند، برای دریافت آن باید مدارکی را به سفارت ارائه دهند که این مدارک عبارتاند از:
- پاسپورت اعضای خانواده و دارنده ویزای اصلی
- گواهی ازدواج
- گواهی تولد
- گواهی تمکن مالی
- مدارک اثبات روابط قانونی
- عکس در استاندارد تعیین شده
تمدید ویزای همراه آمریکا
ویزای همراه تابع ویزای اصلی است و در صورتی که دارنده ویزای اصلی قصد تمدید ویزای خود را داشته باشد، ویزای همراه نیز به همان اندازه قابلیت تمدید اعتبار خواهد داشت.
تبدیل ویزای همراه به گرین کارت آمریکا
ویزای همراه یک ویزای غیر مهاجرتی است و منجر به دریافت گرین کارت نمیشود. در صورتی این ویزا تبدیل به گرین کارت و اقامت دائم آمریکا خواهد شد که دارنده ویزای اصلی، وضعیت اقامت خود را به اقامت دائمی آمریکا تبدیل کند.
در صورتی که دارنده ویزای اصلی بخواهد با پایان اعتبار به کشور خود بازگردد، دارندگان ویزای همراه نیز باید به کشور خود بازگردند و با ویزای دیگری برای اقامت امریکا اقدام کنند.
بیشتر بخوانید: تحصیل رشته حقوق در آمریکا
جمعبندی
ویزای همراه آمریکا مجوزی برای اقامت در این کشور به عنوان همراه فردی است که ویزای اصلی آمریکا را دارد. مثلا اگر فردی یکی از ویزاهای کاری یا تحصیلی آمریکا را داشته باشد، همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال او نیز میتوانند با ویزای همراه آمریکا در کنار او باشند.
این ویزا یک ویزای غیر مهاجرتی است و تبدیل به اقامت دائم آمریکا نخواهد شد. دارنده ویزای همراه آمریکا حق کار در آمریکا را نخواهد داشت و فقط فرزندان میتوانند در مدارس آمریکا تحصیل کنند.
برای آشنایی بیشتر با تحصیل در آمریکا و امکانات اداره مهاجرت آمریکا برای دانشجویان بینالمللی، سایر مطالب این سایت را نیز بخوانید، همچنین با تکمیل این فرم میتوانید از مشاوره و خدمات اپلای کارشناسان مهاجرتی ما بهرهمند شوید.
سوالات متداول
۱- آیا دارنده ویزای همراه آمریکا میتواند در آمریکا کار کند؟
خیر، افرادی که به عنوان همراه دانشجو در آمریکا هستند، اجازه کار در این کشور را ندارند.
۲- آیا پدر و مادر فرد دانشجو میتوانند ویزای همراه دانشجویی آمریکا را بگیرند؟
خیر، این ویزا تنها برای همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال است.
۳- آیا دانشجو میتواند شریک عاطفی خود را به همراه داشته باشد؟
خیر، ویزای همراه آمریکا برای همسر قانونی است.