یکی از هزینههای مهم در پروسه اپلای به دانشگاههای خارج از کشور و مهاجرت تحصیلی، ادمیشن فی Admission Fee است. این مبلغ بعد از دریافت پذیرش تحصیلی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و برای پیشبرد روند کارهای اپلای ضروری است.
تمامی دانشجویان بینالمللی که قصد تحصیل در دانشگاههای کشور دیگری را دارند، باید با مفهوم ادمیشن فی و پرداخت آن آشنا باشند تا بتوانند روند اپلای و پذیرش تحصیلی خود را به بهترین شکل پیش ببرند.
اگر شما نیز یکی از افرادی هستید که به مهاجرت تحصیلی فکر میکنید، برای آشنایی با ادمیشن فی و اهمیت پرداخت آن، بهتر است که این مطلب را تا به انتها بخوانید.
Contents
ادمیشن فی Admission Fee
یکی از هزینههای اپلای به دانشگاههای خارجی، ادمیشن فی یا دیپوزیت فی است. هدف از پرداخت این هزینه به دانشگاه، این است که فرد ثابت کند که تصمیمش برای اپلای و تحصیل در این رشته، مقطع و دانشگاه قطعی است.
مبلغ ادمیشن فی در هر دانشگاه با دانشگاه دیگر متفاوت است ولی روش پرداخت این هزینه در تمامی دانشگاهها یکسان است و از طریق یک کارت اعتباری بینالمللی قابل انجام است.
زمانی که یک فرد موفق به دریافت پذیرش در یک برنامه تحصیلی میشود، از طرف دانشگاه برای او ادمیشن لتر Admission Letter صادر میشود که در واقع یک نامه پذیرش رسمی از طرف دانشگاه است. این نامه در دانشگاههای آمریکا به نام نامه I-20 شناخته میشود و در این نامه تمامی موارد ضروری برای ارائه به دانشگاه و همچنین هزینه ادمیشن یا دیپوزیت فی نوشته شده است.
دانشجو با پرداخت این هزینه، صندلی خود در دانشگاه را رزرو کرده و به دانشگاه مورد نظر ثابت میکند که هدف او برای تحصیل در این دانشگاه جدی و قطعی است.
این مبلغ مانند یک سپرده عمل کرده و دانشجو میتواند با توجه به قوانین دانشگاه، این مبلغ را استرداد کرده و پس بگیرد و تنها برای ترم اول تحصیلی پرداخت این مبلغ الزامی است.
مبلغ ادمیشن فی Admission Fee
مبلغ این هزینه با توجه به دانشگاه متفاوت بوده و در بیشتر دانشگاهها بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ دلار است که میتواند به مبالغ بالای ۱۰۰۰ دلار نیز برسد، بنابراین نمیتوان مبلغ دقیقی برای این هزینه در نظر گرفت.
در بسیاری از دانشگاهها بعد از حضور دانشجو در دانشگاه، این هزینه به او بازگردانده میشود، گرچه این مورد نیز به قوانین و شرایط دانشگاه بستگی دارد و دانشجو باید با توجه به قوانین و شرایط دانشگاه درخواست ریفاند ادمیشن فی دهد.
در صورتی که فرد از تحصیل منصرف شود، باز هم میتواند برای ریفاند ادمیشن فی درخواست داده و این مبلغ را پس بگیرد.
بیشتر بخوانید: خدمات دانشجویی در هلدینگ مهاجر
تفاوت ادمیشن فی و اپلیکیشن فی
همانطور که اشاره شد، ادمیشن فی مبلغی است که فرد برای رزرو صندلی خود در دانشگاه به صورت سپرده پرداخت میکند، اما اپلیکیشن فی، مبلغی است که فرد برای بررسی مدارک و درخواست اپلای به دانشگاه پرداخت میکند، بنابراین این دو هزینه با یکدیگر کاملا متفاوت هستند. از مهمترین تفاوتهای این دو هزینه میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- زمان پرداخت
هر دانشجو باید اپلیکیشن فی را در زمان ارسال فرم اپلیکیشن و مدارک تحصیلی پرداخت کند تا دانشگاه مقصد درخواست اپلای و مدارک دانشجو را بررسی کند.
- استرداد هزینه
مبلغ اپلیکیشن فی قابل استرداد و بازگشت نیست و حتی اگر دانشجو پذیرش نگیرد، نمیتواند این مبلغ را ریفاند کند، اما مبلغ ادمیشن فی یا همان دیپوزیت فی قابل استرداد بوده و با توجه به قوانین و چارچوبهای دانشگاه مورد نظر قابل برگشت است.
- مبلغ هزینه
هزینه اپلیکیشن فی معمولا از هزینه دپوزیت فی کمتر است. دیپوزیت فی میتواند شامل هزینههای مختلفی مانند خوابگاه یا حتی بیمه دانشجویی نیز شود، بنابراین مبلغ این هزینه از هزینه اپلیکیشن فی بیشتر است.
پرداخت ادمیشن فی Admission Fee
پرداخت تمامی هزینههای مربوط به اپلای و مهاجرت تحصیلی برای دانشجویان خارجی به صورت آنلاین و از طریق کردیت کارت یا مستر کارت انجام میشود و دانشجویان بینالمللی میتوانند در هر جای دنیا به صورت آنلاین این هزینه را پرداخت کنند.
ما نیز در موسسه USPVS به شما کمک میکنیم که در کوتاهترین زمان این هزینه را با کمترین کارمزد پرداخت کنید.
جمعبندی
یکی از هزینههای مهم در پروسه مهاجرت تحصیلی، پرداخت ادمیشن فی یا دیپوزیت فی است. این هزینه بعد از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد نظر برای ادامه مسیر بسیار ضروری است و دانشجویان با این سپرده صندلی خود را در دانشگاه رزرو کرده و تضمین میدهند که در این برنامه تحصیلی، تحصیل خواهند کرد.
این مبلغ تحت شرایط و قوانین دانشگاه قابل ریفاند و استرداد بوده و دانشجویان میتوانند آن را پس بگیرند. اگر شما نیز یکی از دانشجویانی هستید که از یکی از دانشگاههای پذیرش گرفتهاید یا قصد این کار را دارید، برای پرداخت تمامی هزینههای مهاجرت، میتوانید با ما در موسسه USPVS تماس بگیرید.